Frosta av frysen



Frysen bör avfrostas två gånger per år.

  • Se till att inga livsmedel blir över, eftersom matvaror inte kan frysas in igen.
  • Du kan påskynda avfrostnigen med hjälp av hårtorken eller
  • du ställer in en skål med kokande vatten i frysen.
  • Lägg en tjock handduk i understa facket som du måste vrida ur då och då.
  • Lägg även en handduk på golvet framför frysen som ska fånga upp smältvattnet.
  • Ta vara på smältvattnet som är utmärkt att vattna blommorna med.
  • Tvätta gärna av frysen med lite ättiksvatten.
  • Rengör den avfrostade frysen med en trasa doppad i glycerin - då blir den betydligt lättare att göra ren nästa gång. Isen kommer att lossna i skivor som går att lyfta bort.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0