Sticka/virka blommorIsbn:9789186289300
Översättare:Monika Andersson
Redaktörer:Eva Andreasson
Mediatyp:Bok
Mediaformat:Inbunden
Antal sidor:128
Bredd:230mm
Höjd:230mm
Djup:15mm
Vikt:654g
Språk:Svenska
Priser: http://www.prisjakt.nu/bok.php?p=1199750

Med 100 blommor att sticka och virka kan du få allt att blomstra. Här finns fina bilder och mönster för blommor, frukter och löv som kan dekorera din väska, ditt hem, dina kläder och mer därtill.

Varför inte plocka ihop överblivna garnrester? Eller öva upp din förmåga att använda garn med annorlunda textur och unika egenskaper? Botanisera bland sidorna och du kommer få en hel uppsjö av förslag som kommer att tillfredställa din kreativitet. Välj själv bland romantiska rosor, söta pelargoner, sofistikerade tulpaner och allt annat som en prunkande trädgård innehåller. Det är annorlunda, snyggt och kul.

Boken ger också inspiration till hur du vidare kan utsmycka dina blommor med pärlor, knappar och paljetter. Du får även idéer till hur du kan använda dig av blommorna på fyndiga sätt, som exempelvis smycken eller festlig pyntning av inslagna paket. Alltsammans parat med tydliga mönsterinstruktioner och information om vilket garn som bör användas.

Bokens lämpar sig även för ovana med en introduktion om material och utrustning samt grundläggande information om allt du behöver veta om stickning och virkning.LESLEY STANFIELD har skrivit många böcker om stickning och virkning som rönt stor uppskattning i flera länder.


Du kan köpa boken även här:
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9186289306Kommentarer
Postat av: Fembarnsmamman

Håller på att lära mig att virka men finner det svårt att hitta någon bok som verkligen lär ut från grunden. Jag syr mycket och kan sticka en del men just virkning har jag aldrig fått lära mig - blir irriterad när det förutsätts att jag skall förstå termer som omslag och vänd. Behöver en bok med grundliga, basala instruktioner, har du något tips?

2011-07-29 @ 19:52:43
URL: http://fembarnsmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0