Snabb fiskgratäng

Du behöver:
400 g fiskfilé (t ex torsk, sej eller annan fisk)
100 g färsk svamp typ champinjoner
1/2 pressad citron
2-3 tsk dragon
3 msk finklippt dill
1 msk smör
1 purjolök
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 dl vatten
2 dl creme fraiche
2 dl riven ost
Gör så här:
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Dela och skölj purjolöken och skär i skivor.
- Skiva svampen.
- Bryn svampen och pujolöken i smör och lägg i ugnsäker form.
- Lägg fisken ovanpå.
- Pressa citron över fisken och häll på vattnet.
- Strö över dill och dragon.
- Bred över creme fraiche och täck med ost.
Ugnsbaka mitt i ugnen 20-25 minuter.
Servera med pressad potatis och gröna ärtor eller andra grönsaker.
Smaklig måltid!
Kommentarer
Postat av: Cattis
Sv; ja de är jättemysiga! Nej jag har inte stickat dem själv, det har min mormor gjort åt mig :)
Trackback