Honungsgriljerade revbensspjäll




Du behöver till 4 personer:

1 kg tjocka revbensspjäll
1 skivad morot
1 gul lök
2 lagerblad
salt
vatten
3 dl ketchup
3 msk riven ingefära
1 dl flytande honung
1 citron, rivet skal och saft
1 msk malen kryddpeppar
salt

Gör så här:
  • Koka spjällen i saltat vatten med lök, lageblad och morot i ca 2 timmar (köttet ska nästan lossnar från benen)
  • Blanda övriga ingredienser och pensla de kokta spjällen
  • Griljera spjällen i 220 grader tills de har fått fin färg

Obs! Det går även med tunna revbensspjäll, de ska bara kokas kortare tid

Smaklig måltid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0